Inulín vláknina z čakanky

Vláknina pomáha zdravému vyprázdňovaniu a čistí tráviaci trakt.
Množstvo: | 300 g |
Cena s DPH: | 3,85 € |
Skladom v BIO obchode | |
Predaných 50+ kusov | |
![]() ![]() |
- Popis
- Hodnotenie
Výživový doplnok vhodný ako prídavok do jogurtov alebo nápojov (džús, minerálna voda, atď.)
Inulín je čisto prírodný uhľohydrát, ktorý sa získava extrahovaním z koreňa čakanky (Cychorium intibus). Čakanka má prirodzene vysoký obsah inulínu v koreni. Pri pestovaní čakanky sa nepoužíva žiadna GMO technológia. Inulín ako diétna vláknina nedokáže byť strávená v zažívacom systéme človeka. Dostáva sa do tráviaceho traktu v neporušenom stave a ovplyvňuje zloženie a konzistenciu v žalúdku a čreve, rýchlosť vyprázdňovania.
Inulín prechádza nezmenený až do hrubého čreva, kde je fermentovaný baktériami v organizmoch črevnej makrobiálnej flóry. Počet lactobacilov a Bifidobactérií sa zvýši vylúčením patogénnych baktérií. Tento efekt je známy ako probiotický účinok inulínu. Rozmnoženie zdravšej črevnej mikroflóry zlepšuje činnosť čriev, a teda aj zdravie konzumenta. Inulín má pozitívny efekt na využitie vápnika, horčíka a iných minerálov a redukuje hladinu cholesterolu a sérových lipidov. A je taktiež známe, že efektívne fungujúce črevá zvyšujú imunitu.
Optimálna črevná mikroflóra môže byť dôležitým prínosom pre zdravie: . zvýšená odolnosť voči patogénnym baktériám . zlepšená peristaltika čriev . produkcia prospešných látok vrátane krátkych reťazcov mastných kyselín a vitamínu K . fermentácia nestráviteľných potravinových zložiek . zvýšená absorbcia minerálov Inulín je rastlinná ingrediencia, ktorá nie je stráviteľná ľudským zažívacím traktom, a preto je uznaná za vlakninu. Zloženie: inulín z čakanky
Inulín neobsahuje látky mliečneho pôvodu. Vhodné pre vegánov. Dehydrovaný výrobok. Výrobok nie je určený pre deti.
Krajina pôvodu: Slovenská republika.
Zdravotná indikácia: zápcha trávenie hrubé črevo cholesterol
Výživové hľadisko: vláknina probiotiká
Inulín je čisto prírodný uhľohydrát, ktorý sa získava extrahovaním z koreňa čakanky (Cychorium intibus). Čakanka má prirodzene vysoký obsah inulínu v koreni. Pri pestovaní čakanky sa nepoužíva žiadna GMO technológia. Inulín ako diétna vláknina nedokáže byť strávená v zažívacom systéme človeka. Dostáva sa do tráviaceho traktu v neporušenom stave a ovplyvňuje zloženie a konzistenciu v žalúdku a čreve, rýchlosť vyprázdňovania.
Inulín prechádza nezmenený až do hrubého čreva, kde je fermentovaný baktériami v organizmoch črevnej makrobiálnej flóry. Počet lactobacilov a Bifidobactérií sa zvýši vylúčením patogénnych baktérií. Tento efekt je známy ako probiotický účinok inulínu. Rozmnoženie zdravšej črevnej mikroflóry zlepšuje činnosť čriev, a teda aj zdravie konzumenta. Inulín má pozitívny efekt na využitie vápnika, horčíka a iných minerálov a redukuje hladinu cholesterolu a sérových lipidov. A je taktiež známe, že efektívne fungujúce črevá zvyšujú imunitu.
Optimálna črevná mikroflóra môže byť dôležitým prínosom pre zdravie: . zvýšená odolnosť voči patogénnym baktériám . zlepšená peristaltika čriev . produkcia prospešných látok vrátane krátkych reťazcov mastných kyselín a vitamínu K . fermentácia nestráviteľných potravinových zložiek . zvýšená absorbcia minerálov Inulín je rastlinná ingrediencia, ktorá nie je stráviteľná ľudským zažívacím traktom, a preto je uznaná za vlakninu. Zloženie: inulín z čakanky
Inulín neobsahuje látky mliečneho pôvodu. Vhodné pre vegánov. Dehydrovaný výrobok. Výrobok nie je určený pre deti.
Krajina pôvodu: Slovenská republika.
Zdravotná indikácia: zápcha trávenie hrubé črevo cholesterol
Výživové hľadisko: vláknina probiotiká
Zatiaľ sa k produktu nikto nevyjadril.
Možete tak urobiť Vy, budete prvá (prvý).
Možete tak urobiť Vy, budete prvá (prvý).
Máte otázku k tomuto produktu? Spýtajte sa nášho predavača!
Zaujal Vás tento produkt? Prináša Vám úžitok? Odporučte ho svojim priateľom!
Zaujal Vás tento produkt? Prináša Vám úžitok? Odporučte ho svojim priateľom!