Miso ryžové

Sójovo ryžové miso je výživné a liečivé.
Množstvo: | 250 g |
Cena s DPH: | 7,70 € |
Objednané | |
Tento tovar je objednaný u dodávateľa. Nemôžeme zaručiť presný termín, kedy bude na sklade. Môžete si nechať zaslať na Váš email upozornenie o tom, že tovar máme skladom. | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Popis
- Hodnotenie (2)
Miso je fermentovaný výrobok zo sóje, ktorá je delikatesou medzi liečivými potravinami sveta. Je to staroveký produkt kuchyne ďalekého Východu a čoraz častejšie sa objavuje aj u nás v predajniach špecializovaných na zdravú výživu. Je dobrým zdrojom esenciálnych aminokyselín, niektorých vitamínov a minerálov, je nízkotučné a nízko kalorické. Jeho denné konzumovanie znižuje hladinu cholesterolu alkalizuje krv, ruší pôsobenie niektorých karcinogénov, paralyzuje účinok rádioaktívneho žiarenia a neutralizuje vplyvy znečisteného ovzdušia.
Slané a tmavé miso je veľmi vhodné na zimné varenie. Možné sú kombinácie so strukovinami, omáčkami, pečenými jedlami, zeleninou či polievkami. Do polievok pridávame miso cca 3 minúty pred dovarením, aby sa nezničili dlhým varením cenné enzýmy a mikroorganizmy a jeho svieža chuť.
Miso má aj vynikajúce medicínske účinky. Podľa výskumov obsahuje kyseliny alkaloidu, ktorý na seba viaže ťažké kovy a stroncium a odvádza ich z organizmu.
Zloženie: sója, ryža
Krajina pôvodu: Japonsko
Alergény: Obsahuje sóju.
Zdravotná indikácia: prekyslenie detoxikácia organizmu cholesterol
Slané a tmavé miso je veľmi vhodné na zimné varenie. Možné sú kombinácie so strukovinami, omáčkami, pečenými jedlami, zeleninou či polievkami. Do polievok pridávame miso cca 3 minúty pred dovarením, aby sa nezničili dlhým varením cenné enzýmy a mikroorganizmy a jeho svieža chuť.
Miso má aj vynikajúce medicínske účinky. Podľa výskumov obsahuje kyseliny alkaloidu, ktorý na seba viaže ťažké kovy a stroncium a odvádza ich z organizmu.
Zloženie: sója, ryža
Krajina pôvodu: Japonsko
Alergény: Obsahuje sóju.
Zdravotná indikácia: prekyslenie detoxikácia organizmu cholesterol
Miso používam skôr do vývarov pred koncom varenia, osobne som veľmi spokojná s týmto výberom (značka, objem). Pekne vonia, krásne obohacuje aj veľmi dobre chutí, aspoň mne a rodine.
Magdaléna , 18. 07. 2016

Ryzove miso puzivam na dochutenie zeleninovych polievok tesne po dovareni.Je vyborne, oblubil si ho aj moj trojrocny syn.
10. 09. 2006

Máte otázku k tomuto produktu? Spýtajte sa nášho predavača!
Zaujal Vás tento produkt? Prináša Vám úžitok? Odporučte ho svojim priateľom!
Zaujal Vás tento produkt? Prináša Vám úžitok? Odporučte ho svojim priateľom!